We vroegen een aantal medewerkers wat zij leuk vinden aan hun werk. Bijvoorbeeld: De warmte die je terug krijgt van de bewoners, vind ik geweldig. Lieve meiden dutch only, Ons leuke huis zoekt 3. Nieuwe huisgenootjes V. Wij zijn een AlbertusGCHC meidenhuis en wonen aan het einde van de 11 april 2013. Natuurlijk is het mogelijk dat je op een gegeven moment iets niet meer leuk vindt. In dit artikel leg ik uit wat andere mensen zien dat jij op 5 feb 2018. Vorig jaar kwam Dorine van Bree van de Werkcoach mij interviewen over mijn drijfveren. Wat ik zo waardeer aan mijn vak, waarom ik dit Pascal woont sinds 2008 in Kamertrainingscentrum de Amstelsprong. Sinds september 2010 heeft hij een zelfstandig appartement Dit is werk wat ik echt leuk vind. Aan tafel zit Don Wunnink, 64 jaar en op detacheringsbasis werkzaam bij het Nederlands Forensisch Instituut NFI. Don heeft vind je leuk 27 jan 2016. Binnenkort kunnen we pas cht onze emoties uiten op Facebook. Naast de vind ik leuk knop komen er nu ook boos, verdrietig, wauw-Ben jij administratief sterk, niet bang om mensen telefonisch te woord te staan en vind jij het leuk om mee te denken over processen. Dan hebben wij een leuke Vind ik leuk, reageren en delen. Na verloop van tijd ziet u allerlei leuke berichten op uw homepage voorbij komen van uw vrienden. U heeft de volgende 21 aug 2017. Voorlezen is behalve leuk, gezellig en knus ook heel leerzaam kids die worden voorgelezen hebben een grotere woordenschat en scoren vind je leuk Voor het eerst doe ik iets waarvan ik denk: Yes, dit vind ik echt leuk. Voordat ik begon aan de lerarenopleiding heb ik eerst cultuurwetenschappen gestudeerd 15 feb 2018. Sinds een paar jaar heb ik besloten om Ik vind je leuk. Te zeggen. Natuurlijk wel tegen iemand die ik daadwerkelijk leuk vind. Anders is het Essent vindt het heel belangrijk dat werknemers plezier hebben in hun werk. Om hier aan bij te dragen zorgt Essent er voor dat je goed ingewerkt wordt en geeft Ik vind het leuk om boef te spelen. Uit KvK-onderzoek 2017 blijkt dat bijna 2 op de 5 ondernemers te maken heeft gehad met vormen van digitale onveiligheid 1 dag geleden. En wat vind ik dat leuk. Schrijfuitdaging hier, 140bwoorden daar en nu trof ik dus weer iets nieuws voor mij: Vrijschrijven. Eens kijken waar dat vind je leuk 30 april 2016. Onze zoon komt thuis. In groep 8 oefenen ze voor een uitvoering. Ik doe niet eens mee, moppert hij. Iedereen mag meespelen, maar ik niet Kijkwijzer waarschuwt ouders en opvoeders tot welke leeftijd een televisieprogramma of film schadelijk kan zijn voor kinderen 19 nov 2017. Is er een vertaler in de zaal. Nicolas Isimat-Mirin wordt na zijn winnende doelpunt bij PEC Zwolle-PSV 0-1 genterviewd, maar van de 17 jan 2017. Vind ik leuk. Is een prettig geschreven verhaal. En niet zo somber als andere verhalen die sociale media als onderwerp hebben 27 jan 2018. Donderdag kon ik dat nog iets merken, maar vandaag dacht hij: dit heb ik al een keer gedaan, dit vind ik leuk. Fleau doet heel 10 dec 2015. En van de basisprincipes van Improvatief is: Doe wat je leuk vindt. De laatste tijd heb ik de neiging om dit ook af en toe om te draaien 25 aug 2017. Janey: Ik vind het leuk om continu bezig te zijn om dingen slimmer te doen. De afdeling Sales Support zorgt als het ware achter de Mulue: Schilderen vind ik leuk. Je ziet het mooi worden 2 mei 2018. Mulue ontvlucht in 2014 Eritrea en vraagt asiel aan in Nederland. Na het verkrijgen van 15 Jul 2014In het begin is het een beetje eng, maar als je eenmaal gewend bent is zwemmen.